antal
FERICITA VERONICA ANTAL

fecioară martiră (1935-1958)

FERICITA VERONICA ANTAL

fecioară martiră (1935-1958)

Misiuni populare cu Fericita Veronica Antal la Galați

Relicva Fericitei Veronica Antal a ajuns la Galați în zilele de 25-27 noiembrie când comunitatea catolică de la gurile Dunării s-a bucurat de trei zile de misiuni populare în care predicator a fost fratele Iosif Beșleagă din comunitatea de la Nisiporești. El a venit însoțit de fratele Emanuel Antica ce a ascultat confesiunile credincioșilor în aceste zile.

Părintele a înflăcărat credința credincioșilor prin cuvântul evanghelic arătând și din exemplul fericitei Veronica Antal că lupta spirituală poate fi încununată cu succes, dacă luptăm alături și pentru Domnul nostru Isus Cristos.  Exemplul ei de iubire înflăcărată pentru Mirele Cristos este actual cu atât mai mult într-o lume care uită prea ușor de valorile credinței și de practica religioasă intensă.

Aceste zile au fost binefăcătoare acum la început de Advent pentru a reînnoi angajamentul spiritual și dorința de a trăi un timp de pregătire în rugăciune a venirii Mântuitorului.

Le mulțumim părinților de la Nisiporești pentru efortul lor și le dorim să aibă parte de mult zel și binecuvântare în această „caravană” a spiritului fericitei Veronica Antal. Să ducă în parohiile noastre un strop de curaj și de credință, iar fericita Veronica să mijlocească enoriașilor haruri îmbelșugate!

Fr. Iosif Diac

Distribuie cu:
fb-share-icon