antal
FERICITA VERONICA ANTAL

fecioară martiră (1935-1958)

FERICITA VERONICA ANTAL

fecioară martiră (1935-1958)

Relicva Fericitei Veronica Antal la Institutul Teologic Franciscan din Roman

Duminică, 18 decembrie 2022, în Capela Institutului Teologic Romano-Catolic Franciscan din Roman, începând cu ora 10.30, se va celebra o Sfântă Liturghie prin care se va marca al XVI-lea aniversar de la întoarcerea „acasă” a slujitorului lui Dumnezeu preot Anton Demeter.

Sfânta Liturghie, prin care se vor marca cei 16 ani de când slujitorul lui Dumnezeu preot Anton Demeter s-a reîntors în casa Tatălui, va fi prezidată de pr. Damian-Gheorghe Pătrașcu, Ministru provincial al Fraților Minori Conventuali, alături de care vor concelebra părinți parohi și guardiani ai Provinciei și preoți invitați.

Cu acest prilej, în capela Institutului Teologic Franciscan va fi expusă spre venerare relicva Fericitei Veronica Antal, față de care slujitorul lui Dumnezeu preot Anton Demeter a manifestat o preocupare deosebită, fiind acela care a început să culeagă mărturii despre viața și moartea eroică a Fericitei Veronica Antal.

Așadar, vă invităm pe toți cei care aveți posibilitatea să participați la această sfântă celebrare și vă îndemnăm să continuați să vă rugați ca Dumnezeu prin Fericita Veronica Antal și slujitorul lui Dumnezeu preot Anton Demeter să mijlocească pentru noi harurile necesare spre a ne pregăti cât mai bine pentru Nașterea Domnului!

Pr. Cristian Blăjuț, vicepostulator

Distribuie cu:
fb-share-icon